Ola Lindén

Grundare och ägare

Ola startade Ekeby Städ 1995. Det första året var det bara några få anställda. Tidigare hade Ola arbetat som arbetsledare på ett privatägt välrenommerat städbolag i Stockholm och med ett fönsterputsbolag.
Olas känsla och krav på kvalitet kan ibland vara ”too much”. Kanske mest för honom själv. Men många gånger tror jag att det är därför vi uppskattas så mycket av våra uppdragsgivare.
Ola har ett gediget intresse och kunnande för städmaskiner – allt för att underlätta och göra ett tungt arbete lättare med ännu högre kvalitet.
En av hans käpphästar är ett bra grundarbete. Som till exempel är det viktigt att golven i våra kunders lokaler är välstädade.
Han är mån om att få våra uppdragsgivare att inse vikten av storstädning minst en gång per år. Det är ju sådant som gör den höga kvaliteten på den dagliga städningen hos våra kunder.
Ola gör alla inköp av städmaterial hos oss. Han är en tuff förhandlare. Det behövs för vi använder bara kvalitetsprodukter när vi utför städningen, och de är inte direkt billiga från start.

Ola är gift med mig Karin Lindén. Tillsammans har vi två vuxna söner och vår labradortjej Bonnie.

MÖT FLER MEDARBETARE