Vi som jobbar på Ekeby Städ

Alla som jobbar hos oss på Ekeby Städ i Uppsala är en del av ett team. Det bidrar till en rak och bra dialog mellan oss och våra kunder.

Vi är måna om att våra städare ska känna engagemang och energi i sitt jobb. Därför har vi fokuserat på att anställa aktiva, engagerade människor. Men också på att varje person ska vara delaktig och känna stolthet över sitt jobb.

Många stannar länge hos oss, vilket är ett tecken på att människor trivs på Ekeby Städ. Vi ställer krav, men ger mycket tillbaka i form av vidareutbildning, gemenskap, friskvård och flexibilitet. Vi bryr oss helt enkelt om våra medarbetare.

Karin Lindén, ägare


Ekebys Städs ägare Karin Lindén0736-88 88 77

Okej, först lite fakta om mig. Jag började arbeta på Ekeby Städ 1996, ett år efter det att min man Ola Lindén startat företaget. Idag driver vi företaget tillsammans. Men utan våra kompetenta medarbetare skulle vi inte klara oss en dag.

Izz Abu Sultan, teamleader

Izz Abu Sultan är teamleader för städfirman i Uppsala
0736-88 22 34

Izz har arbetat hos oss sedan 1998. Redan då hade han hunnit skaffa sig en massa lokalvårdserfarenhet på andra städfirmor.

Izz ansvarar för de flesta arbeten som har med ”special” att göra. Som golvvård, storstädning och fönsterputsning.

Om det kommer en nyanställd som ska utföra ett specialuppdrag så är det Izz som avgör om den personen ”platsar”. För att ”platsa” i Izz värld får man inte stå och gnugga för länge på samma fläck. Izz är effektiviteten själv.

Vad det än är som ska städas bort hittar han rätt sätt att göra det på. Han vet allt som går att veta om golvvård. Delvis för att han bara är sådan, delvis för att han har gått en hel del golvvårdskurser under sin tid hos oss.

Izz har liftcertifikat. Han kan hantera den kran vi har t ex då vi putsar fönster.

Jag tror att Izz har mer än 24 timmar på sitt dygn, för han har också en stor familj och en stor släkt. Hans hjärta räcker till för oss alla.

Suzanna Jansson, arbetsledare

Ekeby Städs arbetsledare Suzanna Jansson i Uppsala
0768-41 27 80

Det här är tjejen med koll. Sussie började i september 2008 för att arbeta som arbetsledare. Vi visste att hon hade städat mycket och länge på ett annan städfirma innan hon kom till oss. Och det märks verkligen.

Sussie är mamma till 4 idrottande tjejer. Det säger en del om hennes förmåga att ha ”koll” och ett minutiöst planerande. Sussie säger ofta att hon gillar att arbeta som arbetsledare och att hon gillar våra kunder, för de är så himla trevliga.

Sussie kan man ringa kl. 06.00. Då har hon börjat förbereda allt material som ska köras ut. Hon träffar gärna våra morgontidiga medarbetare och städar tillsammans med dem hos deras kunder. Eller som hon säger själv ”att städa tillsammans är det är bästa sättet att göra städkontroll på”. Inte alls tokigt tänkt.

Ola Lindén, grundare och ägare

Ola Lindén är grundaren av städfirman Ekeby Städ i Uppsala
0736-88 88 78

Ola startade Ekeby Städ 1995. Det första året var det bara några få anställda. Tidigare hade Ola arbetat som arbetsledare på ett privatägt välrenommerat städbolag i Stockholm och med ett fönsterputsbolag.

Olas känsla och krav på kvalitet kan ibland vara ”too much”. Kanske mest för honom själv. Men många gånger tror jag att det är därför vi uppskattas så mycket av våra uppdragsgivare.

Ola har ett gediget intresse och kunnande för städmaskiner – allt för att underlätta och göra ett tungt arbete lättare med ännu högre kvalitet.

En av hans käpphästar är ett bra grundarbete. Som till exempel är det viktigt att golven i våra kunders lokaler är välstädade.

Han är mån om att få våra uppdragsgivare att inse vikten av storstädning minst en gång per år. Det är ju sådant som gör den höga kvaliteten på den dagliga städningen hos våra kunder.

Ola gör alla inköp av städmaterial hos oss. Han är en tuff förhandlare. Det behövs för vi använder bara kvalitetsprodukter när vi utför städningen, och de är inte direkt billiga från start.

Ola är gift med mig Karin Lindén. Tillsammans har vi två vuxna söner och vår labradortjej Bonnie.

Maud Johansson, ekonomichef

Maud Johansson är ekonomichef på Ekeby Städ i Uppsala
I många år har Maud arbetat hos oss. Hon håller bl.a reda på oss alla...och många siffror förstås. CFO är hennes "titel".
När Maud inte arbetar hos oss gillar hon att resa. Maud har en stor familj med många barnbarn.

Rose-Marie Granebrant, arbetsledare

Rose-Marie Granebrant är arbetsledare på städfirman i Uppsala
Rosis kom till oss med en massa städkunskaper efter många år i yrket. Hon började med att sköta vår första och lilla "hemmastädavdelning".Hennes kunder fullkomligt öser beröm över henne. Vi ville att fler skulle få glädje av det, så sen drygt ett år tillbaka arbetar Rosis som arbetsledare. Snacka om att ha koll. Det som inte noteras i hennes "bok" sker inte. Förutom det har Rosis en härlig humor. A good laugh is just around the corner.

Natalie Rudholm, materialare

Matilda Forsberg jobbar som materialare på Ekeby Städ i Uppsala
Natalie är en temperamentsfull arbetsmyra av bästa sort. Hon är en "allt i allo-typ" som hoppar in där det behövs, alltid med lika gott utförande som uppförande. Hennes huvudsansvar är materialutkörning, tvättstuga och inköp. Dessutom utför hon arbetsledande arbetsuppgifter. Natalie är utbildad kock och hennes stora arbetskapacitet märks också i och med att hon driver en cateringfirma vid sidan av arbetet hos oss. Vi undrar ibland hur hon hinner träffa sin sambo och deras två katter.